Ravintola Palomestari palvelee monipuolisesti - kysy lisää tai tule istahtamaan viihtyisiin tiloihimme

Pitopalvelu ja juhlatilat Sonkajärvellä

Palomestarin pitopalvelu järjestää erilaiset tilaisuudet asiakkaan tarpeen mukaan. Voit pyytää meiltä koko menuun tai vain osatoteutuksia makeisiin tai suolaisiin tarjottaviin. Tule ideasi kanssa tai anna meidän hoitaa alkupalojen, pääruokien ja jälkiruokien suunnittelu harmoniseksi kokonaisuudeksi. Huomioimme myös erityisruokavaliot. Maukkaita makuja loihtiva pitopalvelumme on valmistanut kattauksia niin perhetapahtumiin, yhdistysten tempauksiin kuin yritystapahtumiin. Vaikka sijaitsemme Sonkajärvellä, ovat myös naapurikuntien, kuten Iisalmen ja Vieremän juhlijat tottuneita pitopalvelumme käyttäjiä.

Pitopalvelumme antimista rakentuvat:

  • Syntymäpäivät
  • Rippijuhlat
  • Ylioppilasjuhlat
  • Muistotilaisuudet

Pitopalvelumme on auttanut vuosien varrella niin ilon kuin surun hetkillä.

Tarvitsetko myös astiat, pöytäliinat ja kattauksen?

Puuttuvatko kipposet ja kapposet? Niitä onkin aivan turha jemmailla kaappien kätköissä, kun voit ne yhtä hyvin vuokrata edulliseen hintaan Palomestarin pitopalvelusta. Kysy lisää erilaisista kattaustarvikkeistamme!

Tilojen vuokraus

Mietityttääkö juhlapaikka? Palomestarin tilat soveltuvat monen muotoisten juhlien ja tapahtumien pitopaikaksi. Varaa juhlatilat perhetapahtumiin tai vaikkapa yrityksen pikkujouluun edullisesti.

Kysy lisää, soita: 017 820 6070

pitopalvelu sonkajärvellä
pitopalvelu

Yhteystiedot

Ravintola Palomestari

   Rutakontie 7

74300 SONKAJÄRVI

   017 820 6070

   ritva.ronkko@palomestari.fi

www.palomestari.fi